OVER RENOVA

 

Renova is in 1961 begonnen als een BMW-dealer in Tilburg. In de loop van de jaren zijn we uitgegroeid tot 5 BMW-en MINI dealerschappen in Tilburg, Waalwijk, Breda, Roosendaal en Goes. Daarnaast zijn er 2 schadeherstelbedrijven in Bladel en Goes. Alle vestigingen zijn gevestigd op mooie, goed bereikbare locaties. Hoewel er inmiddels meer dan 200 medewerkers bij Renova werkzaam zijn, wordt er op elke locatie gezorgd voor een gemoedelijke en familiaire sfeer, zowel voor de klant als voor de medewerkers. 

De cultuur is informeel, open en transparant en iedereen krijgt en neemt zijn verantwoordelijkheden voor het uiteindelijke doel: het ontzorgen van de klant in hun mobiliteit!

Hoewel we je hierover nog veel meer kunnen vertellen, hebben we hier enkele filmpjes van onze medewerkers geplaatst; we zijn ervan overtuigd dat deze je zullen aanspreken, dus neem de tijd om ze te bekijken!
Heb je interesse in een van de vacatures, of wil je een open sollicitatie doen: we stellen je belangstelling in Renova erg op prijs en zien je reactie graag tegemoet!

 

 

 

 

 

 

 

6
AANTAL LOCATIES
 

 

 

 

 

 

 

249
TOTAAL AANTAL
MEDEWERKERS
 

 

 

 

 

 

 

81%
IS MAN

 

 

 

 

 

 

19%
IS VROUW

ONZE LOCATIES

                                                                                     Renova Tilburg

                                                                                     Renova Breda

                                                                                     Renova Goes

                         Renova Waalwijk

                         Renova Roosendaal

                         Renova Bladel

   Renova Tilburg

   Renova Waalwijk

   Renova Breda

   Renova Roosendaal

   Renova Goes

   Renova Bladel

 

RENOVA GROUP

 

Renova Group is een hecht familiebedrijf dat in 1961 in Tilburg is gestart. De wens om BMW- en MINI rijders een totaalpakket van diensten en services te bieden in de regio Midden- en West Brabant heeft geleid tot uitbreiding naar de plaatsen Waalwijk en Breda. In dat kader is Renova Group in maart 2020 verder uitgebreid door de overname van Zwartepoorte met vestigingen in Goes en Roosendaal. Inmiddels is Renova uitgegroeid tot een one-stop-shop, waar klanten terecht kunnen voor de merken BMW en MINI, de submerken BMW M, BMW Motorsport, BMW i en MINI JCW, onderhoud, reparatie, schadeherstel en lease.

 

Onze leaseafdeling adviseert berijders en wagenparkbeheerders op het gebied van mobiliteit voor alle merken personenwagens. De kracht van RenovaLease uit zich in de persoonlijke benadering, doeltreffende manier van werken en het meedenkend vermogen.