OVER ONS

 

Over ons

Op deze pagina ontdekt u meer over het verhaal van Renova en de recente overname door Hedin Automotive. We delen met trots hoe onze reis begon, hoe we zijn gegroeid en hoe de overname ons gaat vormen in de toekomst.
Duik in de geschiedenis van onze merken en leer meer over de overname die voor Renova nieuwe deuren zal openen.
Onze toewijding aan kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid blijft onveranderd, terwijl we onder een nieuwe naam - Hedin Automotive - streven naar een veelbelovende toekomst.

Renova & Hedin Automotive

In 1961 werd een droom omgetoverd tot  realiteit. Het hechte familiebedrijf Renova opende zijn deuren in Tilburg. Door de jaren heen heeft Renova zich verder weten uit te breiden om BMW- en MINI-rijders een totaalpakket van diensten en services te bieden binnen de regio Brabant. Zo zijn de vestigingen in Waalwijk en Breda toegevoegd aan de Renova familie. In maart 2020 is Renova verder uitgebreid door de overname van Zwartepoorte met vestigingen in Goes en Roosendaal.
Nu, 62 jaar later met 20.000+ klanten, zes locaties en 250 collega’s, is Renova een  begrip in Brabant en Zeeland.

Op 18 augustus jl. is Renova overgenomen door Hedin Automotive, onderdeel van het Zweedse familiebedrijf Hedin Mobility Group. De positie die Renova kende, is alleen maar sterker geworden door de overname.
Met de Renova-vestigingen erbij telt Hedin Automotive inmiddels  meer dan 75 vestigingen in Nederland. Ook Hedin Automotive is bekend om de hechte familiesfeer binnen de vestigingen.
Met trots sluiten wij aan bij deze grote familie, om als een hecht team de automarkt in Nederland te veroveren.

 

Voormalig eigenaar Renova Group Jan-Hein Alkemade:

“Na 35 jaar de Renova-bedrijven te hebben geleid gaan zij verder onder de vlag van Hedin Automotive. Met deze overname wordt de positie van onze bedrijven verder versterkt. De bedrijven hebben de huidige positie bereikt dankzij al mijn collega’s, waarvoor ik ze veel dank ben verschuldigd. Ik wens Hedin Automotive en mijn collega’s een mooie toekomst samen!”

Waar staat Hedin Automotive voor

Meer aandacht. Meer service. Bij Hedin Automotive snappen we dat een rood lampje op je dashboard niet alleen betekent dat er een technisch probleem is, maar ook dat je niet op tijd op je afspraak bent. Of thuis bij de kinderen. Daarom doen wij er alles aan om te zorgen dat je meer geniet van je auto en dat je altijd snel weer verder kunt met je leven. Meer voor jou. Hedin Automotive. Autohart van Nederland.

Eddy Haesendonck, CEO Hedin Automotive Benelux:

“Renova Group is een bijzonder mooi familiebedrijf met een lange historie in een gebied waar wij nog geen activiteiten hebben. Wij zijn verheugd door de overname ons merkenportfolio met BMW en MINI uit te kunnen breiden naar in totaal 28 vooraanstaande automerken. Namens alle collega’s van Hedin Automotive heet ik het bekwame en enthousiaste team van Renova Group van harte welkom!”

 

 

 

 

 

 

6
AANTAL LOCATIES
 

 

 

 

 

 

 

249
TOTAAL AANTAL
MEDEWERKERS
 

 

 

 

 

 

 

81%
IS MAN

 

 

 

 

 

 

19%
IS VROUW

ONZE LOCATIES

                                                                                     Renova Tilburg

                                                                                     Renova Breda

                                                                                     Renova Goes

                         Renova Waalwijk

                         Renova Roosendaal

                         Renova Bladel

   Renova Tilburg

   Renova Waalwijk

   Renova Breda

   Renova Roosendaal

   Renova Goes

   Renova Bladel

 

RENOVA GROUP

 

Renova Group is een hecht familiebedrijf dat in 1961 in Tilburg is gestart. De wens om BMW- en MINI rijders een totaalpakket van diensten en services te bieden in de regio Midden- en West Brabant heeft geleid tot uitbreiding naar de plaatsen Waalwijk en Breda. In dat kader is Renova Group in maart 2020 verder uitgebreid door de overname van Zwartepoorte met vestigingen in Goes en Roosendaal. Inmiddels is Renova uitgegroeid tot een one-stop-shop, waar klanten terecht kunnen voor de merken BMW en MINI, de submerken BMW M, BMW Motorsport, BMW i en MINI JCW, onderhoud, reparatie, schadeherstel en lease.

 

Onze leaseafdeling adviseert berijders en wagenparkbeheerders op het gebied van mobiliteit voor alle merken personenwagens. De kracht van RenovaLease uit zich in de persoonlijke benadering, doeltreffende manier van werken en het meedenkend vermogen.